Ecolab Eğitim Toplantıları devam ediyor...

11 Kasım 2010 Perşembe günü Taksim LaresPark Hotel’de gerçekleşen eğitimde TÜYİBDER Başkanı Hamza Uysal ve Ecolab Satış Müdürü Mustafa Emirli açılış konuşmalarını yaptı.

Mustafa Emirli; “Endüstriyel temizlik sektöründe dünden bugüne Ecolab” başlığı altında Ecolab’ın tarihçesi, hizmet verdiği sektörler, bünyesinde yer alan bölümler hakkında bilgi verdi. Ardından Ecolab’ta Ar&Ge Mühendisi olarak görev yapan Esra Özçömlekçi “Temizlik Kimyasallarının Kullanımı Sırasında Dikkat Edilmesi Gereken Güvenlik Kuralları” ve “MSDS Formlarının Kullanımı” başlıkları altında kimyasalların üzerindeki tehlike sembolleri, bunlara karşı alınacak güvenlik önlemleri, olabilecek bir kaza sonrasında yapılması gereken ilk yardım uygulamaları, kimyasalların depolanması, ürünlerin doğru kullanımı, Ürün Güvenlik Bilgi Formlarının kullanımı hakkında katılımcılara detaylı bir eğitim verdi. Bu eğitimin akılda kalıcılığını arttırmak ve gerektiği durumlarda uygun kaynağa başvurabilmek amacıyla tüm eğitim notlarını içeren, görsellerle de desteklenen bir eğitim kitapçığı toplantının sonunda katılımcılara dağıtıldı.

Yaklaşık 3 saat süren eğitimin ardından TÜYİBDER Yönetim Kurulu tüm katılımcılara tanıtıldı. Sektörden 100’e yakın temsilcinin katıldığı bu organizasyon zengin bir kokteyl ile sona erdi.

Image alttext Image alttext Image alttext