Mobilette® Vario maxx

Ecolab’ın lanse ettiği yeni kat arabası konsepti modüler yapısıyla her müşteri ihtiyacına adapte edilebilir ve modern, fonksiyonel tasarımıyla değer algısını arttırarak temizlik süreçlerini optimize eder!

Kat arabalarıyla ilgili trend, müşterilerin yüksek standartlarını karşılamak için temel işlevselliğin arttırılması gerektiğini göstermektedir. Mobilette Vario Maxx yeniden icat edilmiş bir kat arabası değil, günümüz koşullarına ve zorluklarına adapte edilmiş temizlikte bir evrimdir.

Mobilette Vario Maxx: yeni modüler bir konsept, sonsuz seçenekler

Her segmentin, tesisin ve müşterinin farklı bir temizlik yaklaşımı vardır. Ecolab’ın Mobilette Vario Maxx’i gerekli büyüklük, standart temizlik uygulamaları veya hatta ihtiyaç duyulan tasarımdan bağımsız olarak her tür özel talep için doğru çözümü sunan benzersiz bir modülerlik sağlar. Mobilette® Vario maxx çeşitli temizlik aksesuarlarını bir araya getirmek üzere sonsuz sayıda seçenek sunar. Böylece çok sayıda depolama seçeneği ve temizlik rutinlerine hızlı adaptasyon sağlanır. Patentli, ayrılabilir çöp modülü Vario Maxx’in modüler yapısının altını çizen eşsiz bir özelliktir. Profesyonel bir şekilde, temas etmeden çöpün taşınması için, sadece ayak pedalı kullanılarak çöp bölümü kolayca yerinden ayrılıp çöp alanına taşınır. Bu işlev sayesinde ağır çöp torbaları daha ergonomik olarak taşınır, zaman ve maliyet tasarrufu sağlanır.

Mobilette Vario Maxx: temizliğin sağlıklı yolu

Ergonomik itme kolu ve yeni ergonomik tekerlek sistemi kolay yapılan temizliğin anahtarıdır. İtme kolu, ergonomik çalışma prosedürlerine ilişkin en son ve en yeni özellikleri kapsayacak şekilde tasarlanmıştır. Kolun 3 farklı pozisyonda tutulabilmesi kat arabasının kolayca sürülmesini ve güvenli manevra olanağı sağlayarak rahat ve ergonomik çalışma imkanı sunar.

Mobilette® Vario maxx’in sırrı yeni ergonomik tekerlek sisteminde yatmaktadır. Bu sistem, kat arabası hareket ettirilirken ses seviyesini azaltır ve dar alanlarda bile kolay manevra olanağı sağlar. Tekerlekler 360° dönebilir ve zeminlere zarar vermeyen malzemeden imal edilmiştir. Tekerleklerin üstündeki koruma kir ve ipliklerin tekerleğe dolanmasını önler.

Temiz bir kat arabası temizlik işinde yetkinliğin göstergesidir ve profesyonel temizliğin kartvizitidir. Düzgün yüzeyleri ve yuvarlatılmış kenar ve köşeleri sayesinde Mobilette® Vario maxx’in temizlenmesi kolaydır.

Mobilette Vario Maxx: temiz, güvenli ve son derece de verimli

Mobilette® Vario Maxx kalite ve ekonominin bir arada olabileceğinin kanıtıdır. Kişiselleştirme opsiyonları kullanıcıya operasyonel maliyetlerin azaltılmasını sağlayan imkanlar sunar. Dayanıklılığı ve esnekliği güvence altına almak için Mobilette® Vario Maxx’in sağlam yapısı uzun süreli stres koşullarında test edilmiştir. Almanya’da yapılan üretim ve montaj üstün kalitenin garantisidir.

Mobilette® Vario Maxx’in çevre ve insan sağlığına zararsız olduğu, kullanıcı dostu ergonomik yapısı ve üstün tekerlek sistemi sertifikalandırılmıştır.

Mobilette® Vario Maxx Konfigüratör işletmenin ihtiyaçlarına en uygun kat arabasını tasarlamak ve siparişten önce tasarlanan kat arabasının son halini sanal ortamda görebilmek için mükemmel bir araçtır.

Ecolab ürün, sistem ve temizlik gereçlerini kapsayan, buna ek olarak profesyonel uzmanlık ve servis sunan toplam müşteri çözümleri sağlar.

Mobilette® Vario maxx Mobilette® Vario maxx Mobilette® Vario maxx